sällskapsspel för två

Bästa Sällskapspel För Två personer 2021 | Bästa Spel Tipsen

Letar du och din vän/partner efter roliga sällskapspel för två personer? Här listas olika spel för par eller vänner om två personer. Många tänker att det inte finns så många spel för två men det gör det. Denna artikeln innehåller inte bara brädspel utan även andra spel.

1. När då då. Ett kul och utmanande spel där du och din vän eller partner får chansen att testa era kunskaper i historiska ting. Ni kommer lära er massor och ha kul på vägen. Ett enkelt spel att förstå. Köp det här.
Ett frågesportsspel där man utgår från tidsaxel. Läs mer här .

2. TP / TP party. Samma gener som ovan bara det att det är ett renodlat quiz spel där man samlar poäng på rätt svar. Flest rätt svar vinner. Läs mer här.

3. Jag har aldrig. Lär känna varandra ordentligt. Utmana din vän eller partner med frågor du kanske annars aldrig ställer. Läs mer här.

4. Kortspel, Finns massor av roliga kortspel men vill man kan köra med marker och köra texas holdem. Läs mer här.

5. Exit. Ett svårt escape room inspirerat spel. Egentligen bör man vara fler men man kan vara bara två utan problem. Dessa brukar vara väldigt svåra men det är inte målet som är meningen utan vägen dit. Lär dig resonera med din vän/partner. Läs mer här.

6. Idiotkunskap. Enkelt och roligt spel med fakta som verkligen kan chocka. Man gissar vad man tror och sen samlar man mest poäng beroende på vad man svarar. Är det sant eller falskt påståendet? Finns mycket kul fakta i spelet. Läs mer här.

7. Terraformating mars. En långdragare till strategispel som du kan spela själv på om du vill. Men det handlar om att göra mars beoboeligt, genom olika aktiviteter som att höja syresättningen exempelvis. Ett kul spel som tar några gångar att komma i i. Läs mer här.